0
Winkelwagen
€ 0,00
Lightharmonic Premium Sound set voor Tesla Model 3
0 Reviews | Review toevoegen

Deze geluidsset heeft een een bijzondere precisie en levert een krachtige, intense bass beleving. Door de high-performance speakers wordt je nog meer omringd door perfect geluid. De set vervangt de...

Standaard levertijd

uit voorraad

€ 799,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze geluidsset heeft een een bijzondere precisie en levert een krachtige, intense bass beleving. Door de high-performance speakers wordt je nog meer omringd door perfect geluid. De set vervangt de meeste speakers in de model 3 door extra efficiënte, en speciaal ontworpen carbon drivers.  

De subwoofer verbetert en vergroot het volume van de laagste bastonen zonder vervorming. Door het vervangen van de woofers in de voorportieren verbetert ook de brede basweergave zodat  het laagste laag tot de middentonen beter tot hun recht komen. Totaal 5 midrange drivers (3 voorin, en 3 achterin)  verbeteren het totaalbeeld en de algehele performance, de staging en het surround effect.

Luister voortaan met nog meer plezier naar muziek en geniet van de details die dankzij de relatieve stilte in de Model 3 nog beter tot hun recht komen. Of geniet bij stilstand nog meer van de surround kwaliteit van uw favoriete films op Netflix.

Deze set is een 1:1 vervanging van de originele Tesla fabrieks-speakers. Dus te monteren zonder boren, zagen, solderen. Wij bevelen aan dat een complete montage door 1 van onze partners gedaan wordt, omdat met hun speciaal gereedschap en ervaring beschadigingen aan het interieur worden voorkomen.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

* = prijzen zijn exclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Wilt u er een koekje bij?