0
Winkelwagen
€ 0,00
Installatie aan huis van de Lightharmonic set
Installatie aan huis van de Lightharmonic set
0 Reviews | Review toevoegen

De Light Harmonic Audio sets zijn snel en makkelijk te installeren. In Nederland hebben wij een landelijke dekking voor installatie aan huis.

€ 390,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De installatie van de Lightharmonic is op zich niet erg gecompliceerd. Maar ervaring met het monteren en demonteren van auto interieurs is wenselijk. Wij kunnen de installatie door heel Nederland verzorgen mits er gewerkt kan worden in een overdekte binnenruimte, een (parkeer)garage bijvoorbeeld. 

U bestelt dit installatiepakket en onze vaste installatiepartner neemt contact met u op. De installateur is door ons opgeleid en gaat voor u de installatie netjes binnen 5 uur uitvoeren. Dezelfde dag kunt u dus nog het unieke Light Harmonic geluid ervaren zonder dat u de auto hoeft weg te brengen of te halen!

note:  If we have no service available in your region you can either select our VIP service and we will take care of it on-site or you can have your preferred installer do the work. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

* = prijzen zijn exclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Wilt u er een koekje bij?