0
Winkelwagen
€ 0,00
Rainbow Road is de Europese Distributeur voor Light Harmonic Audio for Tesla. We werken graag samen met professionele installateurs van car audio en telematica. Zij kunnen aan Tesla rijders ook de beste gebruikservaring bieden die immers begint met een professionele en snelle installatie. In het belang van de eindklanten en installateurs zoeken we alleen bedrijven die niet alleen aan (online) verkoop doen maar in staat zijn om ondersteuning te bieden en het installatiewerk te verzorgen.

We zijdige verzending en zijn voorraadhoudend zodat de eindklant snel na bestelling van de uitzonderlijke geluidskwaliteit van Light Harmonic Audio kan genieten.

Door onze goede relatie met Light Harmonic kunnen we onze partners op zo goed mogelijke wijze helpen. Ook kunnen we hun klanten naar ingebouwde systemen in de Tesla laten luisteren door een netwerk van Tesla eindklanten.

Uiteraard bieden we Lightharmonic aan onder goede condities. Ons partnerprogramma biedt echter meer: gekwalificeerde leads, trainingen en co-marketing. We hebben een simpele acceptatie, en geloven dat het makkelijk en plezierig moet zijn om met Rainbow Road zaken te doen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Foto
* = prijzen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Wilt u er een koekje bij?