0
Winkelwagen
€ 0,00
Light Harmonic Premium Audio Systemen nu leverbaar Light Harmonic Premium Audio Systemen nu leverbaar Light Harmonic Premium Audio Systemen nu leverbaar Light Harmonic Premium Audio Systemen nu leverbaar Light Harmonic Premium Audio Systemen nu leverbaar

Light Harmonic Audio voor Tesla

De missie van Rainbow Road is het verkopen van producten van topkwaliteit die het rijden in een Tesla nog plezieriger maken. We zijn constant in de markt op zoek naar zulke kwaliteitsproducten die technisch perfect zijn maar ook makkelijk zijn te installeren en te gebruiken. We leveren deze producten direct via onze website door heel Europa en via ons netwerk van partners.

Ons eerste product is de Audio Upgrade van Light Harmonic. Een geweldige luisterervaring, eigenlijk datgene wat de Tesla Ultra HiFi Upgrade had moeten -of kunnen- zijn. Nu leverbaar: 4D set om de Tesla Standard Audio te upgraden. Lees er meer over hier Om naar de speciaal ontworpen luidsprekers te luisteren die worden aangestuurd door een super efficiënte Class-D versterker (set 12S), ontworpen door audiofielen, is elke kilometer weer puur genieten.

Hoewel de installatie ontworpen is voor Tesla model S en direct past op de originele plekken en stekkers, is ervaring met werken aan auto interieurs en speciaal gereedschap nodig om de installatie goed te kunnen doen. We bevelen daarom ook professionele installatie aan, waarvoor we ook vaste tarieven hanteren.

Let op:  Een upgrade voor Tesla Model X is in ontwikkeling en beschikbaar later in 2017. Abonneer jezelf op onze mailing lijst en we houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
Photo
* = prijzen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Wilt u er een koekje bij?